Bloemschikken 21 april 2016

21-03-2016 19:27

Velen zijn gewend dat er rond Pasen enkele activiteiten plaatsvinden, zoals eieren zoeken en paasstukjes maken. Op de ledenvergadering is echter besloten dat we het eieren zoeken laten vervallen, omdat er te weinig kinderen meedoen.

Ook is er besloten om het bloemschikken op een andere datum te doen, dit omdat Pasen dit jaar erg vroeg valt en omdat meerdere dames lieten weten het leuk te vinden iets anders te maken dan een paasstuk. Daarom is er besloten dit te doen op donderdag 21 april 2016.

Zoals gebruikelijk gaan we weer aan de slag in de kas bij Koos. We beginnen om 19.30 uur. Neem in ieder geval een scherp mes en een snoeischaar mee. Mocht er tegen die tijd nog iets zijn wat jullie zelf mee kunnen brengen dan laten wij dat vroeg genoeg weten.

Wil je vóór zaterdag 9 april laten weten of je komt, zodat we met de inkopen rekening kunnen houden. Om deze activiteit voor de Buurtvereniging betaalbaar te houden is er besloten een eigen bijdrage te vragen van € 10,00

Opgeven kan vóór 9 april bij Coby Stokman of vul het formulier op de website in. De contactgegevens van Coby zijn terug te vinden op de circulaire die iedereen in de bus heeft gehad.

Wij gaan er weer een gezellige avond van maken. Hopelijk tot dan.